OKS  ROBO-ÖRNEK PORTFÖYLERi COŞTU

OKS ROBO-ÖRNEK PORTFÖYLERi COŞTU

Eylül 2023 hisse senedi piyasasının canlılığını sürdürdüğü bir ay oldu. Riskolog işbirliği ile hazırlanan Robo-Örnek Portföylerde OKS portföy dağılımları ise hem borsayı, hem altını hem de doları geçerek iyi getiriler sağladılar. Önce Eylül 2023’teki varlık getirilerine bir göz atalım. Ayın en iyi getirisi %9,62 ile OKS Yüksek Riskli Portföyde.

OKS TARAFINDA EYLÜL 2023’ÜN EN İYİ FONLARI

CHG Eylül 2023’te %16 getiri ile hem BİST100’ü hem de altın, dolar ve mevduatı geçti.

ROBO-ÖRNEK PORTFÖYLERDE GETİRİLERİ

Rikolog işbirliği ile hazırlanan Robo-Örnek Portföylerin getirileri toplu olarak bakıldığında bizim baz aldığımız varlıklarda en iyi getirileri sağladılar.

EKİM 2023 ROBO-ÖRNEK PORTFÖY DAĞILIMLARI

Dipnot: Örnek Portföylerde yer alacak fonların azami ağırlığı yüzde 25’i geçemezken, alt limit %5 olarak belirleniyor. Portföydeki fon sayısı yedi adet ile sınırlı. Düşük riskli portföy dağılımlarında volatilite limitleri; yüzde 0-5, orta riskli portföylerde yüzde 5-15 ve yüksek riskli portföylerde de yüzde 15 üstünde kalınması hedefleniyor. Portföy dağılımları her ayın son iş gününe ait fiyat verileri üzerinden hesaplanıyor .Fonların valör tarihlerine göre alım-satım emirlerinin gerçekleşmeleri arasında oluşan gün kayıpları getiride sapmalara yol açabilir.’

HALKA ARZLARA HÜCUM

HALKA ARZLARA HÜCUM

KISMİ ÖDEME İLE KESİNTİSİZ BES